CPVM pentru pasari
<< Înapoi
1. CPVM C3-30 pentru curci reproductie
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
31,20 % |
Energie metabolizabila |
1990 kcal/kg |
Metionina |
0,64% |
Metionina + Cistina |
1,09% |
Lizina |
2,00% |
Calciu |
8,78% |
Fosfor |
1,45% |
Colina |
-- |
Sare |
0,79% |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, srot floarea soarelui, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. curci reproductie:
CPVM C3-30 = 30% |
Grau = 34% |
Porumb = 36% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
2. CPVM A1-10 pentru pui Broiler faza 1 (0-28 zile)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
36,00 % |
Energie metabolizabila |
2450 kcal/kg |
Metionina |
2,35% |
Metionina + Cistina |
2,70% |
Lizina |
2,60% |
Calciu |
8,60% |
Fosfor |
3,70% |
Colina |
0,60% |
Sare |
2,20% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent/Absent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. pui Broiler faza 1:
CPVM A1-10 = 10% |
Srot soia 44 = 30% |
Porumb = 60% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
3. CPVM C2-30 pentru curci Broiler (9-16 saptamani)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
42,00 % |
Energie metabolizabila |
2550 kcal/kg |
Metionina |
1,12% |
Metionina + Cistina |
1,68% |
Lizina |
3,00% |
Calciu |
2,40% |
Fosfor |
1,50% |
Colina |
0,25% |
Sare |
1,05% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. pui curca (9-16 sap.):
CPVM C2-30 = 30% |
Porumb = 70% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
4. CPVM C1-40 pentru curci Broiler (0-8 saptamani)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
53,00 % |
Energie metabolizabila |
2490 kcal/kg |
Metionina |
1,21% |
Metionina + Cistina |
1,82% |
Lizina |
3,80% |
Calciu |
2,60% |
Fosfor |
1,80% |
Colina |
0,25% |
Sare |
1,50% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. pui curca (0-9 sap.):
CPVM C1-40 = 40% |
Porumb = 60% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
5. CPVM A1-40 pentru pui Broiler faza 1 (0-28 zile)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
38,00 % |
Energie metabolizabila |
2200 kcal/kg |
Metionina |
1,16% |
Metionina + Cistina |
1,71% |
Lizina |
2,45% |
Calciu |
2,84% |
Fosfor |
1,79% |
Colina |
0,15% |
Sare |
0,50% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent/Absent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, srot floarea soarelui, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. pui curca (9-16 sap.):
CPVM A1-40 = 40% |
Porumb = 60% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
6. CPVM A2-10 pentru pui Broiler faza 2 (29 zile - sacrificare)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
33,00 % |
Energie metabolizabila |
2300 kcal/kg |
Metionina |
1,70% |
Metionina + Cistina |
2,00% |
Lizina |
2,10% |
Calciu |
7,70% |
Fosfor |
3,40% |
Colina |
0,50% |
Sare |
2,00% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent/Absent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. pui Broiler faza 2 (9-16 sap.):
CPVM A2-10 = 10% |
Srot Soia 44 = 25% |
Porumb = 65% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
7. CPVM A5-40 pentru gaini ouatoare
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
28,00 % |
Energie metabolizabila |
1900 kcal/kg |
Metionina |
0,80% |
Metionina + Cistina |
1,20% |
Lizina |
1,60% |
Calciu |
9,10% |
Fosfor |
1,39% |
Colina |
0,15% |
Sare |
0,80% |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, srot floarea soarelui, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. gaini ouatoare:
CPVM A5-40 = 40% |
Porumb = 60% |
Consum NC/zi/cap = 115 - 120 gr
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
8. CPVM A5-10 pentru gaini ouatoare
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
36,00 % |
Energie metabolizabila |
2100 kcal/kg |
Metionina |
1,80% |
Metionina + Cistina |
2,26% |
Lizina |
2,35% |
Calciu |
5,40% |
Fosfor |
4,45% |
Colina |
0,60% |
Sare |
2,00% |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. gaini ouatoare:
CPVM A5-10 = 10% |
Srot soia 44 = 20% |
Porumb = 62% |
Carbonat de calciu = 8% |
Consum NC/zi/cap = 115 - 120 gr
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
9. CPVM A2-35 pentru pui Broiler faza 2 (29 zile - sacrificare)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
37,00 % |
Energie metabolizabila |
2150 kcal/kg |
Metionina |
0,94% |
Metionina + Cistina |
1,53% |
Lizina |
2,20% |
Calciu |
2,40% |
Fosfor |
1,60% |
Colina |
0,15% |
Sare |
0,70% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent/Absent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, srot floarea soarelui, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. pui Broiler faza 2:
CPVM A2-35 = 35% |
Porumb = 65% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
10. CPVM A3-10 tineret aviar de inlocuire (0-16 saptamani)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
36,00 % |
Energie metabolizabila |
2450 kcal/kg |
Metionina |
2,35% |
Metionina + Cistina |
2,70% |
Lizina |
2,60% |
Calciu |
8,60% |
Fosfor |
3,70% |
Colina |
0,60% |
Sare |
2,20% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent/Absent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. tineret aviar de inlocuire (0-16 sap.):
CPVM A3-10 = 10% |
Srot soia 44 = 30% |
Porumb = 60% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
11. CPVM A3-40 tineret aviar de inlocuire (0 - 16 saptamani)
Parametrii analitici |
Proteina bruta |
38,00 % |
Energie metabolizabila |
2200 kcal/kg |
Metionina |
1,16% |
Metionina + Cistina |
1,71% |
Lizina |
2,45% |
Calciu |
2,84% |
Fosfor |
1,79% |
Colina |
0,15% |
Sare |
0,50% |
COCCIDIOSTATIC |
Prezent |
Ingrediente: srot soia, gluten porumb, ulei, srot floarea soarelui, fosfat de calciu, carbonat de calciu, sare, aminoacizi, premix vitamino-mineral, antioxidant (etoxichin, bht, bha)
Mod de utilizare in n.c. tineret aviar de inlocuire:
CPVM A3-40 = 40% |
Porumb = 60% |
Valabilitate: 2 luni in conditii corespunzatoare de pastrare (spatiu uscat si racoros)
Masuri de protectie: In cazul pastrariisi folosirii conform recomandarilor, produsul nu prezinta nici un risc pentru
operator si nici toxicitate pentru animale
<< Înapoi